Tende in Markize

 tende

 

info@tendezeus.com

Montaža senčil
Garancija do 5 let
Velika izbira modelov
Montaža po vsej Sloveniji

TENDA DOMEA

Dizajnirana s strani mednarodno priznanega oblikovalca z mehkimi liniami in odličnim razmerjem med inovacijo in tradicijo.

 

Brezplačna izmera tende

 

Brezplačna izmera tende

povezava 

 

sprehodite se po naši

 

GALERIJA
SLIK:
TENDE

povezava

 

 

TendeZeus v medijih:

 

Senčilo za teraso
Preberi več

Rolete, izdelane iz visokokvalitetnega aluminija.

ROLETE

Njihov namen je popolna zatemnitev prostorov. Izdelane so iz visokokvalitetnega aluminija statično prašno barvanega. Prednost rolet je v tem, da jih naknadno lahko vgradimo v vsako standardno vgrajeno okno.

 

Tende in senčila Zeus

TENDA PRESTIGE BQ

Pregibne roke imajo dvojno vpetje opremljene z inox galovo verigo. Tenda je lahko sestavljena iz več pregibni rok kar vam zagotavlja izredno napetost platna in večjo odpornost proti vetru. 

 

 

Tende Zeus Facebook

obiščite nas na facebooku

Vzorci platen

VZORCI PLATEN

V konstrukcije se po naročilu vgrajuje različne tkanine- od akrilnih impregniranih platen, dodatno enostransko ali obojestransko oslojenih platen.

 

 

?

postavite vprašanje
strokovnjaku

POSLOVNE STRANI

Geslo ? / Uporabnik ?

Klasična tenda brez kasete

TENDA HELIX BQ

Klasičana tenda brez kasete primerna za senčenje vseh vrst teras. Tenda z več pregibnimi rokami in večkratnim pritrjevanjem na steno.

 

Vzdrževanje tende

Vaša tenda se obnaša kot katerokoli drugo zunanje pohištvo, ki je pogosto izpostavljeno soncu, dežju, vlagi, močni vetrovi, tako kot katera koli zunanje pohištvo ali dodatno opremo, lahko pogosto izpostavljena soncu, dež, vlago, močni vetrovi in druge vremenske pojave. Pri tem je treba pravilno negovati in vzdrževati tendo, da vam le ta služi svojemu namenu.

Spodaj so le nekaj preprostih nasvetov, ki se lahko izkažejo za zelo koristne

Vzdrževanje vaše Tenda običajno vključuje čiščenje in pranje, zato:

  • Umazanija se ne sme kopičiti na vašem senčilu ker le to povzroči plesnenje platna zlasti v deževnem delu leta
  • Če opazite na platnu tende kakšne posušene liste, vejice, smeti, lahko z lahkoto s pomočjo krtače enostavno odstranite. Ker ti odpadki dodatno obremenijo nosilce tende.
  • Če je kakšna ptica opravila potrebo na vaši tendi. S pomočjo mlačne vode in blagim milom odstranite iztrebke, s tem preprečite madeže na tendi.
  • Izogibajte se uporabi ščetk s trdimi ščetinami za čiščenje vaše tende. Uporabljajte le tiste krtače z mehkimi ščetinami da se izognete poškodbi platna
  • Redno čistite platno z vodo iz vrtne cevi, če v daljšem obdobju ni bilo deževja, s tem preprečite kopičenje prahu na platnu.
  • Pred zimskim delom leta, tendo lepo očistite z mlačno vodo in blagim milom, počakate da se posuši in tako je pripravljena na zimsko obdobje. Če tega ne storite je možnost da nečistoče in vlaga spodbudita k plesnenju platna tende.

To je nekaj enostavnih nasvetov, ki ne zahtevajo veliko truda in se opravijo vsaj enkrat letno.