Tende in Markize

 tende

 

info@tendezeus.com

Montaža senčil
Garancija do 5 let
Velika izbira modelov
Montaža po vsej Sloveniji

TENDA DOMEA

Dizajnirana s strani mednarodno priznanega oblikovalca z mehkimi liniami in odličnim razmerjem med inovacijo in tradicijo.

 

Brezplačna izmera tende

 

Brezplačna izmera tende

povezava 

 

sprehodite se po naši

 

GALERIJA
SLIK:
TENDE

povezava

 

 

TendeZeus v medijih:

 

Senčilo za teraso
Preberi več

Rolete, izdelane iz visokokvalitetnega aluminija.

ROLETE

Njihov namen je popolna zatemnitev prostorov. Izdelane so iz visokokvalitetnega aluminija statično prašno barvanega. Prednost rolet je v tem, da jih naknadno lahko vgradimo v vsako standardno vgrajeno okno.

 

Tende in senčila Zeus

TENDA PRESTIGE BQ

Pregibne roke imajo dvojno vpetje opremljene z inox galovo verigo. Tenda je lahko sestavljena iz več pregibni rok kar vam zagotavlja izredno napetost platna in večjo odpornost proti vetru. 

 

 

Tende Zeus Facebook

obiščite nas na facebooku

Vzorci platen

VZORCI PLATEN

V konstrukcije se po naročilu vgrajuje različne tkanine- od akrilnih impregniranih platen, dodatno enostransko ali obojestransko oslojenih platen.

 

 

?

postavite vprašanje
strokovnjaku

POSLOVNE STRANI

Geslo ? / Uporabnik ?

Klasična tenda brez kasete

TENDA HELIX BQ

Klasičana tenda brez kasete primerna za senčenje vseh vrst teras. Tenda z več pregibnimi rokami in večkratnim pritrjevanjem na steno.

 

Pravna obvestila

Pravna obvestila

Copyright © 2005 - 2010 Senčila Zeus Vse pravice pridržane.

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.tendezeus.com opredeljujejo uporabo vsebin, slikovnega gradiva in drugih elementov informacijskega značaja.

Vsebine in slikovno gradivo, objavljeno na zgoraj omenjenih spletnih straneh, je last podjetja Senčila Zeus ali partnerjev podjetja, ki so dovolili uporabo tega gradiva. Lahko se uporabljajo izključno v nekomercialne namene, kjer pa morajo nujno ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se tako ne smejo prepisovati, razmnoževati ali na druge načine razžirjati brez dovoljenja podjetja Senčila Zeus. Slikovno gradivo je simbolične narave.

Senčila Zeus bo po najboljših močeh poizkušal zagotavljati točne in ažurne informacije na svojih straneh, a hkrati ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno netočnost informacij in morebitno škodo nastalo zaradi uporabe takih informacij. Prav tako podjetje ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani bodisi zaradi tehnoloških ali drugih dejavnikov in za kakršnekoli informacije izgubljene v tovrstnih razmerah.

Na spletnih straneh www.tendezeus.com se nahajajo tudi poslovne strani, ki zahtevajo vpis uporabniškega imena in gesla. Te strani so na voljo za uporabo izključno strankam in partnerjem podjetja senčila Zeus, ki jim je bil omogočen dostop. Senčila Zeus ne odgovarja za kakršnokoli škodo nastalo zaradi izgube podatkov za dostop do poslovnih strani ali za uporabo s strani nepooblaščene osebe kot tudi za že vse zgoraj omenjene situacije.

To delo je ponujeno pod:

Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 3.0 Nedoločena licenco:

Creative Commons License

Dovoljeno vam je:
reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem in priobčevanje dela javnosti

Pod naslednjimi pogoji:
Priznanje avtorstva. Pri uporabi dela morate navesti izvirnega avtorja na način, ki ga določi izvirni avtor oziroma dajalec licence. Avtor Senčila Zeuspovezava http://www.tendezeus.com/
Nekomercialno. Tega dela ne smete uporabiti v komercialne namene.
Brez predelav. Dela ne smete spreminjati, preoblikovati ali ga uporabiti v svojem delu.