Tende in Markize

Navpične Tende - markize

Navpične tende se lahko uporabi za zakritje vrtov, zlasti pozimi v restavracijah, gostilnah, (tende ekonomik) kjer kako drugače niso urejeni kadilski prostori. V to skupino spadajo tudi tende namenjene za zimski vrt.

 

Ta tip tende vsebuje vodila namesto rok. Ker se senčilo ( tenda ) nahaja na zunanji strani okna le to prepreči prehod direktnih sončnih žarkov in tako zmanjša temperaturo v stanovanju.

BARVNI VZORCI PLATEN ZA TENDE

Primeri navpične tende ( senčila ) :

ROLOJI

Roloji so na voljo za vsak stanovanjski in delovni prostor. Poznamo roloje ki se spuščajo in dvigajo s pomočjo verižice ali vzmeti. Platna so lahko enobarvna z okraski in vzorci 100% zatemnitveni in v skoraj vsaki želeni meri. Izdelujejo jih iz bombaža, umetnih vlaken in umetne mase, pa tudi iz bambusa in papirja. Skratka primerni so za vsako okno ali vrata.

 

Barvni vzorci rolojev

PANELNE ZAVESE

Panelne zavese so vse popularnejše dekorativno senčilo za notranje prostore. Velikokrat se uporabljajo tudi za pregrajevanje prostorov, saj s širokimi paneli enostavno zastrete široke površine. Pri sistemu panelnih zaves lahko izbirate med ročnim pomikom, pomikom z vlečno palico, pomik na vlečno vrvico in pomik na elektro motor, ki ga lahko namestite tudi na baterije. Pomeni da ne potrebujete električne inštalacije do motorja.

 

Barvni vzorci panelnih zaves